Сухофрукти

за порядком
Сортувати у порядку зменшення

Сітка Список

10 шт. на стор.

Вироби з 1 по 10 з 14

  1. 1
  2. 2
  1. Журавлина в’ялена

    Журавлина в’ялена

    45,00 ₴

    Ціна за 100 г

    В’ялені ягоди журавлини, злегка проварені у підсолодженій воді. Можна вживати що для других страв, так і для десертів.

  2. Вишні в’ялені

    Вишні в’ялені

    50,00 ₴

    Ціна за 100 г

    Добірні в’ялені плоди вишні припадуть до смаку що дітям, так і дорослим. Без кісточок, готові до споживання.

  3. Пелюстки каркаде в’ялені

    Пелюстки каркаде в’ялені

    700,00 ₴

    Ціна за 1 кг

    В’ялені пелюстки каркаде (суданської троянди) містять вітамін C, велику кількість амінокислот та пектин. Помірно солодкі, тануть у роті.

  4. Яблука в’ялені

    Яблука в’ялені

    50,00 ₴

    Ціна за 100 г

    Нарізані круглими скибочками в’ялені яблука. Помірно солодкі, мають ніжний присмак.

  5. Унабі (китайські фіники)

    Унабі (китайські фіники)

    50,00 ₴

    Ціна за 100 г

    Кисло-солодкі сушені китайські фіники (унабі). Багаті на кальцій та вітамін C.

  6. Ананас в’ялений

    Ананас в’ялений

    55,00 ₴

    Ціна за 100 г

    Великі шматки в’яленого ананасу з дивовижної Індії. Певно найкращі зразки в’ялених ананасів на українському ринку!

  7. Полуниці в’ялені

    Полуниці в’ялені

    50,00 ₴

    Ціна за 100 г

    Добірні в’ялені плоди полуниці припадуть до смаку що дітям, так і дорослим.

  8. В‘ялені помідори чері десертні

    В‘ялені помідори чері десертні

    50,00 ₴

    Ціна за 100 г

    Солодкі в’ялені томати сорту «Чері». Популярний у Китаї вид солодощів. Не мають характерного смаку томатів, як ми звикли.

  9. Персики в’ялені

    Персики в’ялені

    40,00 ₴

    Ціна за 100 г

    Цілі в’ялені персики без кісточок. Солодкі, тануть у роті.

  10. Груші в’ялені

    Груші в’ялені

    50,00 ₴

    Ціна за 100 г

    Цілі в’ялені груші без кісточок. Солодкі, тануть у роті.

за порядком
Сортувати у порядку зменшення

Сітка Список

10 шт. на стор.

Вироби з 1 по 10 з 14

  1. 1
  2. 2