Опис
Детальніше
Батьківщина пекана — південна частина Північної Америки. Дерево належить до родини Гікорі. Багаті на олію ядра мають золотаво-коричневий колір зовні та бежевий всередині. Пекани більш як на 70 % складається з жирів, що більше за хоч який інший горіх. Слово «пекан» походить з алгонкінських мов та означало «всі горіхи, які треба було колоти за допомогою каменя».
Склад: сушені половинки ядер горіхів пекан, не солоні.
Рекомендації до споживання: окремо або у складі страв та десертів.
Термін придатності: 6 міс.
Зберігати за температури ≤18°С та відносній вологості повітря не більше 75 %.
Поживна цінність | ||
---|---|---|
Порція: 1 чашка (99 г) | ||
Порцій на 100 г: близько 1 шт. | ||
На 100 г | % добової норми* | |
Енергетична цінність | 691 ккал | 35 % |
Білки | 9,2 г | 18 % |
Жири | 72 г | 111 % |
Вуглеводні | 14 г | 5 % |
* Добову норму розраховано на основі дієти на 2000 калорій. |
Додатково
Додаткові дані
Термін придатності | 6 місяців |
---|---|
Виробник | Mindal |
Механічна обробка | Лущені |
Термічна обробка | Сушені |
Оплата та пересилка
Способи оплати
- Онлайн-оплата платіжною карткою.
- Приват24.
- Готівкою у терміналі «Приватбанка».
- Післяплата (представникові «Нової Пошти»).
Способи поштової пересилки
- Нова Пошта