Опис
Детальніше
Хаштак — традиційний узбецький десерт без цукру. Готують хаштак з розпареного урюка — засушених на дереві цілих плодів абрикосового дерева, з яких попередньо виймають кісточки. На місце кісточок додають ядра волоських горіхів та добірні родзинки. Поєднання солодкого урюка, волоських горіхів та темних родзинок надають цьому десерту неперевершений смак. Готові до споживання.
Склад: м’якуш урюка без кісточки розпарений, ядра волоських горіхів, добірні родзинки темного сорту, без консервантів.
Рекомендації до споживання: зазвичай подають на стіл до чаю, але можна вживати окремо.
Термін придатності: 7 днів.
Зберігати за температури ≤4°С та відносній вологості повітря не більше 75 % у герметичній тарі.
Поживна цінність | ||
---|---|---|
Порція: 4 плоди (80 г) | ||
Порцій на 100 г: 0,8 шт. | ||
На 100 г | % добової норми* | |
Енергетична цінність | 242 ккал | 12,1 % |
Жири | 0,4 г | 0,6 % |
Вуглеводні | 53 г | 18 % |
Білки | 5 г | 10,2 % |
* Добову норму розраховано на основі дієти на 2000 калорій. |
Додатково
Додаткові дані
Термін придатності | 2 роки |
---|---|
Виробник | Mindal |
Термічна обробка | Ні |
Оплата та пересилка
Способи оплати
- Онлайн-оплата платіжною карткою.
- Приват24.
- Готівкою у терміналі «Приватбанка».
- Післяплата (представникові «Нової Пошти»).
Способи поштової пересилки
- Нова Пошта