Сухофрукти

за порядком
Сортувати у порядку збільшення

Сітка Список

10 шт. на стор.

Вироби з 31 по 38 з 38

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. Хаштак урюковий з волоськими горіхами та добірними родзинками

    Хаштак урюковий з волоськими горіхами та добірними родзинками

    60,00 ₴

    Ціна за 100 г

    Хаштак — традиційний узбецький десерт без цукру. Готують хаштак з розпареного урюка, ядер волоських горіхів та добірних родзинок.

  2. Журавлина в’ялена

    Журавлина в’ялена

    45,00 ₴

    Ціна за 100 г

    В’ялені ягоди журавлини, злегка проварені у підсолодженій воді. Можна вживати що для других страв, так і для десертів.

  3. Вишні в’ялені

    Вишні в’ялені

    50,00 ₴

    Ціна за 100 г

    Добірні в’ялені плоди вишні припадуть до смаку що дітям, так і дорослим. Без кісточок, готові до споживання.

  4. Родзинки темні великі

    Родзинки темні великі

    50,00 ₴

    Ціна за 100 г

    Дорідний темний сорт родзинок з сонячного Узбекистану. Чудово смакують що окремо, так і у стравах та десертах. Помірно солодкі, мають ніжний посмак.

  5. Пелюстки каркаде в’ялені

    Пелюстки каркаде в’ялені

    700,00 ₴

    Ціна за 1 кг

    В’ялені пелюстки каркаде (суданської троянди) містять вітамін C, велику кількість амінокислот та пектин. Помірно солодкі, тануть у роті.

  6. Ягоди ґоджі (дереза звичайна)

    Ягоди ґоджі (дереза звичайна)

    65,00 ₴

    Ціна за 100 г

    Сушені плоди дерези звичайної (Lycium barbarum). Джерело мікроелементів та вітамінів. Готові до споживання.

  7. Чіпси бананові

    Чіпси бананові

    50,00 ₴

    Ціна за 100 г

    Нарізані тонкими шматками плоди бананового дерева, сприснуті лимонним соком та смажені у печі.

  8. Інжир узбецький розпарений

    Інжир узбецький розпарений

    50,00 ₴

    Ціна за 100 г

    Готові до вживання великі розпарені плоди інжиру з сонячного Узбекистану. Певно найкращі розпарені плоди інжиру на українському ринку!

за порядком
Сортувати у порядку збільшення

Сітка Список

10 шт. на стор.

Вироби з 31 по 38 з 38

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4