Сухофрукти
-
Фіники туніські
20,00 ₴Ціна за 100 г
Солодкі фіники з Тунісу. Найдоступніший сорт фіників у нашому каталозі.
-
Родзинки дрібні
25,00 ₴Ціна за 100 г
Дрібний сорт родзинок з сонячного Узбекистану. Ідеальний вибір для використання у випіканні. Солодкі на смак, мають легкий кислий посмак.
-
-
Чорнослив узбецький маленький некопчений
40,00 ₴Ціна за 100 г
Маленькі сушені плоди узбецьких слив без кісточок. Не копчені, на відміну від традиційного українського чорносливу. Жодних барвників, консервантів чи додатків. Лише чистий смак!
-
-
Журавлина в’ялена
45,00 ₴Ціна за 100 г
В’ялені ягоди журавлини, злегка проварені у підсолодженій воді. Можна вживати що для других страв, так і для десертів.
-
-
Родзинки темні великі
50,00 ₴Ціна за 100 г
Дорідний темний сорт родзинок з сонячного Узбекистану. Чудово смакують що окремо, так і у стравах та десертах. Помірно солодкі, мають ніжний посмак.
-
Курага узбецька розпарена
50,00 ₴Ціна за 100 г
Велика розпарена курага, що до того була висушена за старовинною узбецькою технологією — на рядні під сонцем. Жодних барвників, консервантів чи додатків. Лише чистий смак! Готова до вживання.
-
Унабі (китайські фіники)
50,00 ₴Ціна за 100 г
Кисло-солодкі сушені китайські фіники (унабі). Багаті на кальцій та вітамін C.
-
В‘ялені помідори чері десертні
50,00 ₴Ціна за 100 г
Солодкі в’ялені томати сорту «Чері». Популярний у Китаї вид солодощів. Не мають характерного смаку томатів, як ми звикли.
-
Вишні в’ялені
50,00 ₴Ціна за 100 г
Добірні в’ялені плоди вишні припадуть до смаку що дітям, так і дорослим. Без кісточок, готові до споживання.
-
Яблука в’ялені
50,00 ₴Ціна за 100 г
Нарізані круглими скибочками в’ялені яблука. Помірно солодкі, мають ніжний присмак.
-
Цукати з імбиря
50,00 ₴Ціна за 100 г
Натуральні цукати з імбиря, очищеного від шкірок та нарізаного шматками. Мають м’яку структуру, гострі на смак, солодкі. Можна додавати в печиво та тістечка.
-
Курага шоколадова
50,00 ₴Ціна за 100 г
Для виробництва використовують добірні великі плоди, що повністю дозріли на деревах. Сушать у традиційний спосіб — на рядні на відкритому повітрі, без сушильних камер та додавання хімічних речовин. Не блищить, має приємний пах та смак, що нагадують шоколад.