Зернові

за порядком
Сортувати у порядку збільшення

Сітка Список

10 шт. на стор.

5 шт.

  1. Булгур

    Булгур

    120,00 ₴

    Ціна за 1 кг

    Пропарена крупа з пшениці твердих сортів, що широко використувується у кулінарії країн Середземномор’я, Туреччини, Близького Сходу та Індії.

  2. Кускус

    Кускус

    120,00 ₴

    Ціна за 1 кг

    Манна крупа тонкого помолу з твердих сортів пшениці. Використовується для приготування гарніру або як частина основної страви.

  3. Рис узбецький «кенжов» («кінджа»)

    Рис узбецький «кенжов» («кінджа»)

    150,00 ₴

    Ціна за 1 кг

    Для узбецького плову треба використовувати узбецькі сорти рису. Одним з таких сортів є сорт рису «кінджа» або «кенжов» — рис з овальними середніми зернами, білуватими, склистими. Це рідкісний для України сорт рису.

  4. Рис басматі пропарений

    Рис басматі пропарений

    130,00 ₴

    Ціна за 1 кг

    В Індії та Пакистані дуже полюбляють просто варити рис окремо і вживати його як гарнір до овочів. Сорт рису «басматі» якнайкраще використовувати у такому випадку. Пропарений рис басматі не має сильного запаху та смаку, який не всім подобається у непропареному басматі.

  5. Рис узбецький «девзіра»

    Рис узбецький «девзіра»

    250,00 ₴

    Ціна за 1 кг

    Найкращим рисом для узбецького плову традиційно вважають рис сорту «девзіра», який вирощують у Ферганській долині на сході Узбекистану. Цей рис має незвичне рожево-коричневе забарвлення. На відміну від інших сортів рису рис девзіра всмоктує набагато більше жиру, води та спецій, завдяки чому страви мають напрочуд делікатний смак.

за порядком
Сортувати у порядку збільшення

Сітка Список

10 шт. на стор.

5 шт.