Крупи
-
Рис узбецький «девзіра»
250,00 ₴Ціна за 1 кг
Найкращим рисом для узбецького плову традиційно вважають рис сорту «девзіра», який вирощують у Ферганській долині на сході Узбекистану. Цей рис має незвичне рожево-коричневе забарвлення. На відміну від інших сортів рису рис девзіра всмоктує набагато більше жиру, води та спецій, завдяки чому страви мають напрочуд делікатний смак.
- Нема на складі
- До скриньки бажань
- | Додати до порівняння
-
-
Булгур
120,00 ₴Ціна за 1 кг
Пропарена крупа з пшениці твердих сортів, що широко використувується у кулінарії країн Середземномор’я, Туреччини, Близького Сходу та Індії.
-
Кускус
120,00 ₴Ціна за 1 кг
Манна крупа тонкого помолу з твердих сортів пшениці. Використовується для приготування гарніру або як частина основної страви.
-
Сочевиця червона
120,00 ₴Ціна за 1 кг
Червона сочевиця має назву єгипетської, не має оболонки дуже швидко готується та чудово підходить до готування пюре та супів. Її повсюдно використовують в азіатській кухні.
-
Рис узбецький «кенжов» («кінджа»)
150,00 ₴Ціна за 1 кг
Для узбецького плову треба використовувати узбецькі сорти рису. Одним з таких сортів є сорт рису «кінджа» або «кенжов» — рис з овальними середніми зернами, білуватими, склистими. Це рідкісний для України сорт рису.
-
Рис басматі пропарений
130,00 ₴Ціна за 1 кг
В Індії та Пакистані дуже полюбляють просто варити рис окремо і вживати його як гарнір до овочів. Сорт рису «басматі» якнайкраще використовувати у такому випадку. Пропарений рис басматі не має сильного запаху та смаку, який не всім подобається у непропареному басматі.
-
Насіння фенхеля
60,00 ₴Ціна за 50 г
Насіння фенхеля звичайного застосовують в кулінарії як приправу (присмаку) до їжі. Має дуже приємний, злегка солодкий смак, що відсвіжує. Можна вживати у сирому вигляді, заварювати чай, додавати в салати, тушкувати з топленим маслом.
-