Крупи

за порядком
Сортувати у порядку збільшення

Сітка Список

10 шт. на стор.

9 шт.

  1. Рис узбецький «девзіра»

    Рис узбецький «девзіра»

    250,00 ₴

    Ціна за 1 кг

    Найкращим рисом для узбецького плову традиційно вважають рис сорту «девзіра», який вирощують у Ферганській долині на сході Узбекистану. Цей рис має незвичне рожево-коричневе забарвлення. На відміну від інших сортів рису рис девзіра всмоктує набагато більше жиру, води та спецій, завдяки чому страви мають напрочуд делікатний смак.

  2. Кунжут (сезам)

    Кунжут (сезам)

    40,00 ₴

    Ціна за 100 г

    Сушене насіння кунжуту (сезаму) з сонячного Узбекистану.

  3. Булгур

    Булгур

    120,00 ₴

    Ціна за 1 кг

    Пропарена крупа з пшениці твердих сортів, що широко використувується у кулінарії країн Середземномор’я, Туреччини, Близького Сходу та Індії.

  4. Кускус

    Кускус

    120,00 ₴

    Ціна за 1 кг

    Манна крупа тонкого помолу з твердих сортів пшениці. Використовується для приготування гарніру або як частина основної страви.

  5. Сочевиця червона

    Сочевиця червона

    120,00 ₴

    Ціна за 1 кг

    Червона сочевиця має назву єгипетської, не має оболонки дуже швидко готується та чудово підходить до готування пюре та супів. Її повсюдно використовують в азіатській кухні.

  6. Рис узбецький «кенжов» («кінджа»)

    Рис узбецький «кенжов» («кінджа»)

    150,00 ₴

    Ціна за 1 кг

    Для узбецького плову треба використовувати узбецькі сорти рису. Одним з таких сортів є сорт рису «кінджа» або «кенжов» — рис з овальними середніми зернами, білуватими, склистими. Це рідкісний для України сорт рису.

  7. Рис басматі пропарений

    Рис басматі пропарений

    130,00 ₴

    Ціна за 1 кг

    В Індії та Пакистані дуже полюбляють просто варити рис окремо і вживати його як гарнір до овочів. Сорт рису «басматі» якнайкраще використовувати у такому випадку. Пропарений рис басматі не має сильного запаху та смаку, який не всім подобається у непропареному басматі.

  8. Насіння фенхеля

    Насіння фенхеля

    60,00 ₴

    Ціна за 50 г

    Насіння фенхеля звичайного застосовують в кулінарії як приправу (присмаку) до їжі. Має дуже приємний, злегка солодкий смак, що відсвіжує. Можна вживати у сирому вигляді, заварювати чай, додавати в салати, тушкувати з топленим маслом.

  9. Гарбузове насіння

    Гарбузове насіння

    50,00 ₴

    Ціна за 100 г

    Сушене чищене насіння гарбуза, готове до вживання.

за порядком
Сортувати у порядку збільшення

Сітка Список

10 шт. на стор.

9 шт.