Крупи

за порядком
Сортувати у порядку збільшення

Сітка Список

5 шт. на стор.

Вироби з 1 по 5 з 9

  1. 1
  2. 2
  1. Рис узбецький «девзіра»

    Рис узбецький «девзіра»

    250,00 ₴

    Ціна за 1 кг

    Найкращим рисом для узбецького плову традиційно вважають рис сорту «девзіра», який вирощують у Ферганській долині на сході Узбекистану. Цей рис має незвичне рожево-коричневе забарвлення. На відміну від інших сортів рису рис девзіра всмоктує набагато більше жиру, води та спецій, завдяки чому страви мають напрочуд делікатний смак.

  2. Кунжут (сезам)

    Кунжут (сезам)

    40,00 ₴

    Ціна за 100 г

    Сушене насіння кунжуту (сезаму) з сонячного Узбекистану.

  3. Булгур

    Булгур

    120,00 ₴

    Ціна за 1 кг

    Пропарена крупа з пшениці твердих сортів, що широко використувується у кулінарії країн Середземномор’я, Туреччини, Близького Сходу та Індії.

  4. Кускус

    Кускус

    120,00 ₴

    Ціна за 1 кг

    Манна крупа тонкого помолу з твердих сортів пшениці. Використовується для приготування гарніру або як частина основної страви.

  5. Сочевиця червона

    Сочевиця червона

    120,00 ₴

    Ціна за 1 кг

    Червона сочевиця має назву єгипетської, не має оболонки дуже швидко готується та чудово підходить до готування пюре та супів. Її повсюдно використовують в азіатській кухні.

за порядком
Сортувати у порядку збільшення

Сітка Список

5 шт. на стор.

Вироби з 1 по 5 з 9

  1. 1
  2. 2