Опис
Детальніше
Для узбецького плову треба використовувати узбецькі сорти рису. Одним з таких сортів є сорт рису «кенжов» або «кінджа» — рис з овальними середніми зернами, білуватими, склистими. Це рідкісний для України сорт рису.
Склад: рис узбецький сорту «кенжов» («кінджа», «кензов»), сушений, без консервантів.
Рекомендації до споживання: перед використанням можна замочити у воді до 4 годин. Замочувати рис найліпше у підсоленій гарячій воді, температура якої близько 80-85°C. Можна використовувати для фаршу для долми або фаршированого перцю.
Термін придатності: 2 роки.
Зберігати за температури ≤18°С та відносній вологості повітря не більше 75 % у герметичній тарі.
| Поживна цінність | ||
|---|---|---|
| Порція: 1 чашка (200 г) | ||
| Порцій на 100 г: 0,5 шт. | ||
| На 100 г | % добової норми* | |
| Енергетична цінність | 358 ккал | 18 % | 
| Жири | 1 г | 1 % | 
| Вуглеводні | 79 г | 26 % | 
| Білки | 6 г | 13 % | 
| * Добову норму розраховано на основі дієти на 2000 калорій. | ||
Додатково
Додаткові дані
| Термін придатності | 2 роки | 
|---|---|
| Виробник | Mindal | 
| Термічна обробка | Сушені | 
Оплата та пересилка
Способи оплати
- Онлайн-оплата платіжною карткою.
 - Приват24.
 - Готівкою у терміналі «Приватбанка».
 - Післяплата (представникові «Нової Пошти»).
 
Способи поштової пересилки
- Нова Пошта
 

