Опис
Детальніше
Для узбецького плову треба використовувати узбецькі сорти рису. Одним з таких сортів є сорт рису «кенжов» або «кінджа» — рис з овальними середніми зернами, білуватими, склистими. Це рідкісний для України сорт рису.
Склад: рис узбецький сорту «кенжов» («кінджа», «кензов»), сушений, без консервантів.
Рекомендації до споживання: перед використанням можна замочити у воді до 4 годин. Замочувати рис найліпше у підсоленій гарячій воді, температура якої близько 80-85°C. Можна використовувати для фаршу для долми або фаршированого перцю.
Термін придатності: 2 роки.
Зберігати за температури ≤18°С та відносній вологості повітря не більше 75 % у герметичній тарі.
Поживна цінність | ||
---|---|---|
Порція: 1 чашка (200 г) | ||
Порцій на 100 г: 0,5 шт. | ||
На 100 г | % добової норми* | |
Енергетична цінність | 358 ккал | 18 % |
Жири | 1 г | 1 % |
Вуглеводні | 79 г | 26 % |
Білки | 6 г | 13 % |
* Добову норму розраховано на основі дієти на 2000 калорій. |
Додатково
Додаткові дані
Термін придатності | 2 роки |
---|---|
Виробник | Mindal |
Термічна обробка | Сушені |
Оплата та пересилка
Способи оплати
- Онлайн-оплата платіжною карткою.
- Приват24.
- Готівкою у терміналі «Приватбанка».
- Післяплата (представникові «Нової Пошти»).
Способи поштової пересилки
- Нова Пошта